Ποιοί είμαστε

SBC Cleaners προσωπικό σε δράση για την σελίδα Ποιοι είμαστε

Από το 1995 προσφέρουμε υπηρεσίες επαγγελματικής καθαριότητας σε κτίρια, γραφεία, πολυκατοικίες αλλά και διαμερίσματα ή μονοκατοικίες.

Σήμερα είμαστε πλέον μια μεγάλη εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για το χώρο σας, τόσο στον τομέα της καθαριότητας όσο και της συντήρησης και απολύμανσης. Πιστοί πάντα στο τρίπτυχο Οικονομία (για τον πελάτη), Ποιότητα (υπηρεσιών), Συνέπεια (στο χρόνο εργασίας), έχουμε κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών μας, που μας έχουν αναθέσει την καθαριότητα των επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων τους.

 

Γιατί επιλέγουν εμάς

Η εταιρεία καθαρισμού SBC Cleaners  απο την πρώτη μέρα της ίδρυσης της είχε πάντα ένα στόχο, «ποιοτικές υπηρεσίες σε λογικές τιμές».

Σεβόμαστε όλους τους πελάτες ανεξαρτήτος το «μπάτζετ» που διαθέτουν.

Ο στόχος μας είναι οι μακροχρόνιες συνεργασίες με όλους τους πελάτες μας, αυτό άλλωστε το αποδεικνύει και το πελατολόγιο μας, το οποίο έχουμε αναρτήσει στον επίσημο ιστότοπο μας.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού που παρέχουμε, φροντίζουμε να εναρμονίζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας, είτε «νέου», είτε «παλιού». Επιβλέπουμε όλες τις εργασίες καθαρισμού που μας ανατίθονται με γνώνονα την άρτια εκτέλεση τους.

Η εταιρεία καθαρισμού SBC Cleaners είναι μια αμιγώς Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με Ελληνικό προσωπικό.