Τα νέα μας

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ!

Image of the SBC Cleaners - Building Management and Technical Services new websiteΤο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο μας, www.sbccleaners.gr, αναπτύχθηκε με έναν ελκυστικό σχεδιασμό, μεγαλύτερη δια-δραστικότητα επισκεπτών και χρήση τελευταίας τεχνολογίας. Την επιμέλεια, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου sbccleaners.gr έχουν αναλάβει οι Handmade CSS Design.

Το καινούριο μας επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές πρόσβασης “Section A” και “Section 508“, σύμφωνο με το “VisCheck” και “ColorOracle” για επισκέπτες με αχρωματοψία όπως επίσης και είναι εύχρηστο από άτομα με προβλήματα όρασης λόγω της συμβατότητάς του με το “IBM Screen Reader“. Όπως είναι εμφανές, το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυό μας σχεδιάστηκε με το σκεπτικό να είναι επισκέψιμο από όλους, σύμφωνα με τις οδηγίες του “DDA guidelines“. Επιπλέον το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυό μας έχει επικυρωθεί χρησιμοποιώντας το ” WAVE“, την υπηρεσία επικύρωσης δυνατότητας πρόσβασης για ΑΜΕΑ.

Το νέο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο συμπληρώνεται επίσης με την συμμόρφωσή του στους κανόνες Web 2.0, την HTML5 και CSS εγκυρότητά του και την άψογη συνεργασία του με όλα τα σύγχρονα browsers και έχει δοκιμαστεί στα εξής:

Ελπίζουμε να βρείτε το νέο μας επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο ευχάριστο και παραγωγικό στην πλοήγησή σας. Η γνώμη σας είναι σημαντική και θα εκτιμούσαμε τα σχόλιά σας για τη βελτίωσή του. Μπορείτε να στείλετε τα σχόλιά σας εδώ.