Τα νέα μας

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Raxevsky ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΞΑΝΑ

Για μια ακόμη φορά η η βιομηχανία ετοίμων ενδυμάτων Raxevsky μας ζήτησε να της παρέχουμε τις υπηρεσίες μας καθαριότητας στον χώρο που διεξάχθηκε το φθινοπωρινό Stock Fashion Bazaar από τις 20 εώς τις 28 Σεπτεμβρίου 2013.

Η λογική του στησίματος τέτοιου είδους bazaar είναι, γρήγορο και ξαφνικό στήσιμο του καταστήματος και ανακοίνωση του event μέσω internet. Σε αυτή τη λογική, άμεσα δηλαδή, παρείχαμε τις υπηρεσίες καθαριότητας που κάνουμε σε επαγγελματικούς χώρους.

Η δυσκολία τέτοιων εργασιών καθαρισμού έχει να κάνει με τις ώρες που ζητούνται οι υπηρεσίες καθαριότητας και πιο συγκεκριμένα στις 5 το πρώι για να γίνει το »γρήγορο» ‘ανοιγμα του καταστήματος και στις 11 το βράδυ για να γίνει και το »γρήγορο» κλείσιμο.

Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι αυτή η μεγάλη εταιρεία εμπιστεύτηκε την εταιρεία καθαρισμού SBC Cleaners για την επίτευξη του στόχου της.

Η εταιρεία καθαρισμού SBC Cleaners αναλαμβάνει με επιτυχία κάθε είδους καθαρισμό με ένα άρτια εξοπλισμένο προσωπικό, το οποίο με την κατάλληλη επίβλεψη μπορεί να φέρει σε πέρας οποιοδήποτε έργο της απαιτηθεί με χαμηλό κοστολόγιο και υψηλή ποιότητα.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε μια μεγάλη γκάμα επαγγελματιών, όπως καθημερινή συντήρηση χώρων γραφείων, εβδομαδιαία καθαριότητα σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών, εβδομαδιαία καθαριότητα υαλοπινάκων καταστημάτων και άλλους πολλούς τομείς.