Τα νέα μας

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΥΛΙΚΟ TERACCOTA.

Ο καθαρισμός του συγκεκριμένου τύπου πλακιδίου έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αυτό συμβαίνει λόγω του γεγονότος, ότι σε σύγκριση με όλους τους άλλους τύπους πλακιδίων, τα πλακάκια απο teraccota δεν έχουν την τελική επίστρωση από σμάλτο ( γυαλιστερό ή μάτ ). Το αποτέλεσμα είναι ότι αυτά τα πλακάκια είναι πιο » ευπρόσβλητα » σε κάθε είδους ρύπους.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα όσον αφορά τον καθαρισμό δυσκολεύει, όσο τα πλακάκια έιναι παλαιάς τοποθέτησης. Σε αυτή την περίπτωση αυξάνεται ο χρόνος καθαρισμού. Δεδομένου ότι δεν ενδύκνηται η χρήση » σκληρών » καθαριστικών τα συνεργεία καθαρισμού πρέπει να εφαρμόσουν άλλες λύσεις. Τον Ιούλιο του 2012 η εταιρεία καθαρισμού SBC Cleaners κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον καθαρισμό οικίας, στην Πολιτεία Αττικής. Η πρόκληση ήταν, πλακάκια από υλικό teraccota τοποθετημένα πριν 20 χρόνια.

Η μέθοδος που ακολουθήσαμε ήταν, πλύσιμο με περιστροφική μηχανή πλύσης, με απορρυπαντικό με ιδιότητες αφαίρεσης αλάτων και μετα » χτύπημα » με υδροβολή υψηλής πίεσης για την απομάκρυνση των ρύπων. Το αποτέλεσμα ικανοποίησε τον ιδιοκτήτη της οικίας.

Θα χαρούμε να σας δείξουμε δείγμα της εργασίας μας και να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον καθαρισμό.