Τα νέα μας

ΝΕΑ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΕΑ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣΠόσες φορές έχει συμβεί να μην έχετε χρήματα πάνω σας και να θέλετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα? Είναι ένα φαινόμενο που το συναντάμε πολύ συχνά στην εποχή που ζούμε, καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και το ανθρώπινο είδος προσπαθεί να προσαρμοστεί και να εναρμονηστεί πλήρως με τη τρέχουσα κατάσταση.

Προσπαθώντας να κατακτήσουμε τη πρώτη θέση στην αγορά εργασίας, υιοθετούμε νέες ιδέες και λύσεις για τον τρόπο πληρωμής των συναλλαγών και σας φέρνουμε πιο κοντά με μία γρήγορη και αξιόπιστη εξόφληση των υποχρεώσεών σας. Η εταιρεία καθαρισμού SBC Cleaners φέρνει νέες και πρωτοποριακές ιδέες στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη. Το «πλαστικό χρήμα» έχει γίνει καθημερινότητά μας και γι’αυτό η εταιρεία μας, προννοεί για την μετάβαση αυτή, απο το χαρτί στη κάρτα. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για τις επαγγελματικές μας σχέσεις, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε έναν άμεσο και υπεύθυνο τρόπο συνεργασίας. Η δυνατότητα που σας δίνει το ασύρματο μηχάνημα «POS» είναι η επιλογή, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε χρεωστικής να κάνετε γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές.

Με τη πιστωτική σας κάρτα, έχετε την δυνατότητα για άτοκες δόσεις ανάλογα με το ύψος της συναλλαγής και με την χρεωστική κάρτα, απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας.