Τα νέα μας

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥΆλλη μια καινούρια συνεργασία γεννιέται με την τεχνική εταιρεία RAPTIS-KAVOURAS CONSTRUCTION & DEVELOPMENT η οποία μας έχει αποδείξει και στο παρελθόν την εμπιστοσύνη που μας έχει. Ένα από τα κτίρια που κατασκεύασε η εταιρεία,το εμπορικό κέντρο που βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Παύλου 94 στη Βούλα, ανέθεσε στην εταιρεία καθαρισμού SBC Cleaners μία επιπλέον ιδιότητα.

Μετά από τρία χρόνια πείρας που μετράει στον τομέα της καθημερινής καθαριότητας και φροντίδας του συγκεκριμένου κτιρίου,η εταιρεία καθαρισμού SBC Cleaners συνεχίζει την πετυχημένη συνεργασία με την τεχνική εταιρεία RAPTIS-KAVOURAS CONSTRUCTION & DEVELOPMENT και επεκτείνεται στην εξωτερική διαχείριση του κτιρίου.

Ένα βήμα που μας δίνει το έναυσμα για περισσότερα και πιο δημιουργικά πράγματα. Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια έχει επεκταθεί και στις υπηρεσίες εξωτερικής διαχείρισης των κτιρίων με στόχο τη διευκόλυνση στην έκδοση των κοινοχρήστων αλλά και πολλών άλλων καθηκόντων που αναλαμβάνει ο διαχειριστής.

Είμαστε στη διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στις ιδιότητες που θα μας αναθέσετε.