Τα νέα μας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε τον Ιανουάριο του 2012 με το Δ.Σ. του 4ου δημοτικού σχολείου της Γλυφάδας στον τομέα της καθαριότητας του σχολείου, ήρθε και μια νέα συνεργασία που αφορά την καθημερινή καθαριότητα του εν λόγω συγκροτήματος. Η εταιρεία καθαρισμού SBC Cleaners καλύπτει με τα άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία καθαρισμού, την καθαριότητα του χώρου του σχολείου σε όλα τα νευραλγικά πόστα, ( wc, κάδοι απορρυμάτων, κ.α. ).

Οι εργασίες τις οποίες πραγματοποιούμε γίνονται με την επίβλεψη του προϊστάμενου του συνεργείου καθαρισμού και με υλικά καθαριότητας πιστοποιημένα για την καταλληλότητα τους σε χώρους παραμονής παιδιών. Η εταιρεία καθαρισμού SBC Cleaners παρέχει τις υπηρεσίες της σε μια μεγάλη γκάμα επαγγελματιών με στόχο να καλύπτει τις ανάγκες του κάθε χώρου άμεσα, οικονομικά και πάνω από όλα ποιοτικά.

Οι υπηρεσίες μας αφορούν, καθαρισμούς πολυκατοικιών, καθημερινή καθαριότητα επαγγελματικών γραφείων, αρχικούς καθαρισμούς οικιών, καθαρισμούς υαλοπινάκων, καθαρισμούς υαλοπινάκων σε κτίρια με χρήση τηλεσκοπικού γερανού. Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε μέσω των υπηρεσιών μας και να είστε και εσείς στην οικογένεια των δεκάδων ευχαριστημένων πελατών μας.