Τα νέα μας

Η SBC Cleaners ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ «Kayak»

Kayak Gourmet Ice Cream LogoΗ κορυφαία εταιρεία παραγωγής παγωτού στην Ελλάδα με διεθνή βραβεία, με τον διακριτικό τίτλο Kayak  εμπιστεύθηκε την SBC Cleaners και μας ανέθεσε τον αρχικό καθαρισμό του νέου της αποκτήματος στην περιοχή της Γλυφάδας Αττικής. Ένα κατάστημα, πραγματικό στολίδι στην γωνία των οδών Ζησιμοπούλου και Ι. Μεταξά. Πρόκειται για ένα έργο καθαρισμού με μεγάλο βάθμό δυσκολίας λόγω της χρονικής πίεσης για την αποπεράτωση των τεχνικών εργασιών και του καθαρισμού. Με την εμπειρία μας και ένα σωστό οργανόγραμμα πετύχαμε άριστο αποτέλεσμα.

Σχετικά με την «Kayak»:

Η εταιρεία «Kayak» δημιούργησε μοναδικούς συνδυασμούς και καινοτόμες ιδέες για παγωτά και γλυκά και άλλαξε την αντίληψή μας για τον κόσμο της γαστρονομίας. Τα προϊόντα απευθύνονται σε κοινό με υψηλές προσδοκίες. Αυτός είναι ο λόγος που η «Kayak» είναι η πρώτη επιλογή μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματιών γκουρμέ.
Απλά, φρέσκα, αγνά και φυσικά υλικά ταξινομούνται και επεξεργάζονται με μια δόση μαγείας και πολλή φαντασία. Μυστικές συνταγές αποφέρουν υπέροχα, μερικές φορές ανατρεπτικά παγωτά με γεύσεις που σας  μεταφέρουν σε άλλους τόπους και εποχές.

Η «Kayak» έχει επιλέξει έναν δύσκολο, αλλά γοητευτικό και περίτεχνο τρόπο να κάνει την δημιουργία του παγωτού… τέχνη ! Με Μοναδικούς συνδυασμούς και καινοτόμες ιδέες για παγωτά και γλυκά άλλαξε την αντίληψή μας για τον κόσμο της γαστρονομίας.

Εκτός από τις γνωστές κλασικές γεύσεις της, παράγει αλμυρά παγωτά, καθώς και με βάση το αλκοόλ γεύσεις με ένα εξαιρετικά πρωτότυπο και πρωτοποριακό αποτέλεσμα.

Επίσης, πάντα πιστή στις αρχές της, η «Kayak» δημιούργησε το πρώτο βιολογικό παγωτό  και το πρώτο παγωτό  χωρίς ζάχαρη , αντικαθιστώντας τη ζάχαρη με φυσικές γλυκαντικές ουσίες .

Επιπρόσθετα,εφοδιασμένη με υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό , η «Kayak» είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που παρέχει στους επαγγελματίες του εμπορίου την δυνατότητα να δημιουργήσουν γεύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών τους με τα συστατικά που προτιμούν. Πάρτε γλυκάνισο, γρανίτες σαμπάνια, μπύρα και ντομάτα ως παραδείγματα.

Η ανάθεση έργου στην SBC Cleaners από την διακεκριμένη εταιρεία «Kayak» αποτελεί άλλη μια ένδειξη για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Ιστολόγιο: www.kayak.gr