Τα νέα μας

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ SBC Cleaners ΣΤΟ RAXEVSKY Stock Fashion Bazaar

RAXEVSKY Stock Fashion BazaarΓια μια ακόμη φορά η εταιρεία RAXEVSKY μας κάλεσε να της παρέχουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας στον χώρο που θα γίνει το καλοκαιρινό RAXEVSKY Stock Fashion Bazaar.

Σχετικά με το RAXEVSKY Stock Fashion Bazaar:

Η Ελληνική εταιρεία RAXEVSKY υποδέχεται το Καλοκαίρι με ένα μεγάλο stock fashion bazaar με Καλοκαιρινά ρούχα. Περισσότερα από 50.000 φορέματα, παντελόνια, πουκάμισα, κουστούμια και μπλουζάκια σε σχέδια-ποιότητα RAXEVSKY και σε τιμές έκπληξη έως και -85%! Σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε καλοκαιρινά ρούχα προηγούμενης σεζόν σε πολύ χαμηλές τιμές, ώστε να ανανεώσετε το στυλ σας ξοδεύοντας λίγα χρήματα.

Μόνο για 6 ημέρες: Από Παρασκευή 8 Ιουνίου έως και Πέμπτη 14 Ιουνίου. Ώρες 9:00-21:00. Στριγγάρη 5, Πλατεία Καλογήρων-Μετρό Δάφνης (δίπλα στο super market ΔΟΥΚΑΣ).

 


View RAXEVSKY Stock Fashion BazaarUntitled in a larger map

 

H συνεργασία της SBC Cleaners με την Αλυσίδα Raxevsky επεκτείνεται σε όλο και περισσότερα σημεία πώλησης της τελευταίας, γεγονός που οφείλεται στην εμπιστοσύνη που αποδίδει στο ανθρώπινο δυναμικό μας, το οποίο παρέχει άριστης ποιότητας υπηρεσίες με επαγγελματισμό, συνέπεια και υπευθυνότητα.

RAXEVSKY Stock Fashion Bazaar αφίσα

Ιστολόγιο: www.raxevsky.gr

Facebook: www.facebook.com/Raxevsky.gr