Τα νέα μας

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ «ΣΤΕΦΑΝΟΥ»

ζαχαροπλαστεία ΣτεφάνουΗ SBC Cleaners με χαρά σας ανακοινώνει πως εντάχθηκαν στο πελατολόγιό της, του τακτικού καθαρισμού, τα ζαχαροπλαστεία Στεφάνου στα βόρεια προάστεια.

Σχετικά με τα Ζαχαροπλαστεία «Στεφάνου»:

Το 1975 ο ιδρυτής της Εταιρείας «Στεφάνου» κάνει τα πρώτα βήματα στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και αποφασίζει να λειτουργήσει το πρώτο ζαχαροπλαστείο που ψήνει λουκουμά επί τόπου, μαζί με παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα και σιροπιαστά γλυκά που τα παράγει ο ίδιος.

Με ιδιαίτερη έμφαση στη γεύση και την ποιότητα, η Εταιρεία «Στεφάνου», συνεχίζει με επιτυχία την ανοδική της πορεία και το 1978 ξεκινάει ενα μικρό εργαστήριο παραγωγής γλυκισμάτων κυρίως στον τομέα των σιροπιαστών.

Από το 2000 η εταιρεία «Στεφάνου» εμφανίζει το πρώτο μαγαζί λιανικής πώλησης πρατήριο εργοστασίου και το 2004 έρχεται να εμφανίσει άλλο ένα ολοκαίνουργο σημείο πώλησης στο κέντρο της Αθήνας.

Με υπερσύχρονο εξοπλισμό και συνεχή εξέλιξη του προσωπικού μέσω εκπαιδεύσεων και σεμιναρίων παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και διακριτή θέση ανάμεσα στα λοιπά ζαχαροπλαστεία.

Ολο το ανθρώπινο δυναμικό εγγυάται για το βέλτιστο αποτέλεσμα και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

Πρόκειται λοιπόν για μια καταξιωμένη και μεγάλη εταιρεία στο χώρο της ζαχαροπλαστικής η οποία προσφέρει πολλούς γλυκούς και ονειρεμένους πειρασμούς. Η SBC Cleaners με την σειρά της ευελπιστεί σε μια γλυκία συνεργασία…

Ιστολόγιο: www.kstefanou.gr